Diensten

Projecten

B&K doet ook aan bouwbegeleiding bij verbouw-/aanbouw-/renovatie- projecten aan uw bestaand huis. Dit in samenwerking met diverse collega bedrijven waardoor het totaalconcept een mooi plaatje vormt door alle kennis & ervaring.
Hierbij valt te denken aan een praktijk-/kantoorruimte aan huis. 

Alles geheel naar uw wens zoals vooraf overeengekomen!

 

 

Badkamers

Bij ons kunt u ook terecht voor uw nieuwe badkamer. Geheel nieuw of renovatie.
Of het nu gaat om het ontwerp, de levering van het sanitair met toebehoren en/of de montage.
Tevens verzorgen wij ook eventueel de demontage van uw bestaande badkamer en de afvoer daarvan.
Dit alles wordt tot een vakkundig en klantgericht product opgeleverd.

Uw wensen staan bij ons op de eerste plaats!

 

 

Wandmeubels

B&K is creatief in het ontwerpen en monteren van wandmeubels van kwalitatief goed materiaal dat in ieders interieur in vele vormen, maten, kleuren passend wordt gemaakt zodat u een uniek meubel heeft. Tevens is het mogelijk om eventueel tv, stereo en/of spelcomputer, etc. te integreren en monteren. De wandmeubels kunnen ook verwerkt worden in voorzetwanden waardoor deze “zwevend” voor de muur komen te staan waardoor een modern, design uiterlijk ontstaat. 
Ook voor losstaande dressoirs, kasten, tv-meubels naar eigen wens kunt u bij ons terecht.

Het idee kan niet gek genoeg zijn voor ons!

 

Keukens

Keukenmontage is onze specialiteit na bijna 25 jaar ervaring in deze branche.
Hierin kunnen we tot in perfectie voldoen aan uw wensen voor een “praktische” keuken en/of leefomgeving.
Wij realiseren voor u (in samenwerking met een keukenspecialist) een keuken die bij uw interieur past en vloeiend overloopt in de rest van uw woning. Van design, modern, klassiek of landhuisstijl. Ook hier geldt eventueel ons totaalconcept; van demontage en afvoer van uw oude keuken tot montage van uw nieuwe keuken met eventueel alle bijkomende werkzaamheden zoals, electra-, loodgieters-, en/of eventueel tegelwerk, etc.

Met ons totaal concept nemen wij u alles uit handen!

 

Interieur

Er is veel mogelijk voor aanpassingen in uw interieur zoals bijvoorbeeld inloopkasten, schuifwanden, deuren. Of voor een nieuwe laminaat- of tegelvoer met eventueel vloerverwarming.
Ook voor een nieuw “verlaagd” plafond met eventuele inbouwverlichting en wanden glad afgewerkt door de stucadoor en/of geverfd door de schilder.
Daarbij doen we ook bijna alle kleine en grote “klusjes” in uw inrichting, bijvoorbeeld verwisselen van een kraan of het ophangen van een lamp, etc.

Iedere klant is koning!